Concert de cloenda del VI Curs de Direcció de Banda de la Unió Musical Alqueriense

El VI Curs de Direcció de Banda de la Unió Musical Alqueriense de Les Alqueries, Castelló, finalitzarà el dissabte 31 d’agost amb un Concert de Cloenda al Teatre Payà de Borriana a les 20h.

L'entrada serà gratuïta, i els alumnes dirigiran a la Unió Musical Alqueriense i tindran l’oportunitat de mostrar tots els coneixements assolits durant el curs de direcció.

 

 

La 6a edició del Curs de Direcció de Banda a les Alqueries es realitza durant aquesta setmana, del 28 al 31 d’agost. En aquesta ocasió els mestres responsables són l’alacantí José Rafael Pascual Vilaplana i la suïssa Isabelle Ruf-Weber. Ambdós, directors de reconegut prestigi que han participat dirigint importants projectes de bandes i orquestres simfòniques arreu del món.

Un total de 9 alumnes actius procedents de diferents llocs d’Espanya i d’Itàlia tenen l’oportunitat de compartir i ampliar coneixements sobre el món de la direcció de banda i assolir els objectius del curs.

 

 

Conceptes com la tècnica, l'anàlisi de les partitures, el plantejament dels assaigs amb la banda, o simplement la correcció i aplicació d'un bon gest en el moment de dirigir, estan sent treballats durant les classes i aplicats directament als assajos que realitzaran aquests alumnes amb la Unió Musical Alqueriense (UMA), que serà la banda de pràctiques del curs.

En un principi es varen presentar 24 inscripcions per a poder realitzar el curs com alumne actiu, elegint els professors a 9 candidats.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline