La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona ofereix tres concerts

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona realitza durant tota aquesta setmana la seua estada anual a Sant Carles de la Ràpita.

Unes jornades de convivència i treball que culminaran amb tres actuacions els dies 6, 7 i 8 de setembre. Divendres 6 de setembre l'agrupació actuarà al Teatre Auditori de Salou, el dissabte 7 de setembre actuarà al Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant i diumenge 8 de setembre ho farà a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta. Tots els concerts tindran lloc a les 19 hores. L'entrada és lliure i gratuïta.

 

 

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona és un projecte pedagògic que agrupa els millors alumnes de grau professional dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa. Cada estiu, aquesta formació musical es constitueix i realitza unes estades tècniques i de perfeccionament amb l'objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell dels alumnes.

Enguany, la Banda Simfònica està formada per 75 alumnes que comparteixen des de diumenge i fins al proper divendres assajos i hores de treball a l'alberg de Sant Carles de la Ràpita. A més de promocionar la formació musical, aquesta iniciativa fomenta l'esperit de convivència entre l'alumnat i propicia el creixement personal dins d'un ambient de treball que és, al mateix temps, distès i estimulador.

 

 

En aquesta ocasió, la Banda Simfònica comptarà amb el director valencià Manuel Godoy i interpretarà el concert per a bombardí i banda del compositor també valencià Carlos Pellicer. Josep Burguera, solista internacional, serà el bombardí encarregat de la interpretació.

Els concerts també inclouran obres de Gershwin, Ortiz Gimeno i Williams. A més de comptar amb la presència de Carlos Pellicer, compositor d'Euphontastic, els alumnes també comptaran durant l'estada amb la presència del compositor de Poirot, Vicente Ortiz. La professora d'educació corporal del Conservatori de Tarragona, Margarida Olivé, també treballarà amb els alumnes durant tota la setmana d'assajos.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Vídeos + Recientes

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline