Comencen els concerts de Jazz, Clàssica i Música de Banda a la Platja de Les Arenes

Anit a les 21.00 hores, a la Platja de Les Arenes, es va realitzar el primer dels tres concerts d’accés lliure que amb el títol “Música a la Mar” ha programat el Palau de la Música per a tota la ciutadania.

L’escenari dels tres concerts té 300 metres quadrats amb una cúpula transparent, dos torres laterals de so i dos prolongacions de pantalles led de 4 per 2,60 metres, en un lloc on s’han disposat 1.000 cadires per al públic sobre l’arena. A més, l’organització inclourà una zona de músics entre bastidors, sistemes sanitaris i una ambulància per a atendre els possibles incidents.

 

 

En el concert d'anit, la Sedajazz Big Band presentà el seu espectacle Latin Jazz Party, amb músics consagrats com Perico Sambeat, Jesús Santandreu, David Pastor, Ángel Blanco Latino, Viktorija Pilatovic, Thaïs Morell i molts més que interpretaren un repertori de jazz llatí, salsa, brasil, funk i música de Tito Puente, Poncho Sánchez, Dizzie Gillespie, Celia Cruz, Djavan, Bebo Valdés, Perico Sambeat i Jesus Santandreu.

Demà dissabte 7 de setembre, serà el torn de l’OV dirigida pel seu titular, Ramón Tebar. S’hi oferirà un programa rítmic i colorista, amb peces molt conegudes pel públic com són el cèlebre 'Bolero' de Maurice Ravel, així com altres molt racials com el 'Capritx espanyol' de Nikolai Rimski-Kórsakov, la rapsòdia per a orquestra 'Espanya' d’Emmanuel Chabrier, la 'Suite espanyola' d’Isaac Albèniz i les danses de 'La vida breve' de Manuel de Falla. Un concert que per a Tebar suposa “el plaer d’escoltar música al costat del mar, amb la frescor de la brisa mediterrània i dels ritmes i colors de música escrita o inspirada en Espanya”.

 

 

El tercer i últim concert serà l’endemà, el dia 8 de setembre, quan la Banda Simfònica del Marítim, una selecció de totes les societats musicals dels poblats marítims, dirigida per Víctor Soria Urios, interpretarà un programa basat en famoses bandes sonores de cinema, que agradarà els assistents: '2001: Una odisea de l’espai', amb l’inici d’Així parlà Zaratustra de Richard Strauss; 'Ballant amb llops' i 'Out of Africa', les dos de John Barry; 'Robin Hood' de Michael Kamen; 'El Rei Lleó' d’Elton John/Hans Zimmer; 'Pirates del Carib' de Klaus Badelt; 'La màscara del Zorro' de James Horner; 'Aladí' d’Alan Menken; 'Star Wars' de John Williams; 'El Senyor dels Anells' de Howard Shore, i 'Els increïbles' de Michael Giacchino.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Agosto 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline