La Banda Primitiva de Llíria commemora els seus 200 anys d’història amb un concert-espectacle

La Banda Primitiva de Llíria commemora els seus 200 anys d’història el pròxim 14 de setembre, en l’acte central del bicentenari de la societat.

La Banda Simfònica serà la protagonista d’un concert-espectacle que s’ha dissenyat ex profeso per a l’ocasió. “La música serà la protagonista, però viurem un concert diferent, amb elements que faran que siga un concert que recordem per sempre” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses.

 

 

A més de la commemoració del bicentenari del Clarín, la societat entregarà la segona edició de les Distincions Pare Antoni, que premien a persones i entitats que han treballat en favor de la música i la cultura. En esta ocasió, la Junta Directiva ha decidit concedir-la al Consell Valencià de Cultura, a l’empresari Abelardo Salvo a títol pòstum, al periodista Ferran Garrido i al director del Clarín Manuel Galduf.

Este últim serà altre dels protagonistes del concert. Com a Director Honorífic de la societat, prendrà la batuta de la banda per dirigir algunes de les obres del concert, en què també actuarà el director titular de l’agrupació, Javier Enguídanos Morató.

En el concert, la Banda Primitiva farà un recorregut per la seua història amb la interpretació de la primera i l’última obra amb què participà en el CIBM de Valencia: 'Poeta y aldeano' de Franz Von Suppé, dirigida per Manuel Galduf, que el Clarín va interpretar en la seua primera participació i victòria al CIBM València l’any 1888; i 'Hell and heaven' d’Óscar Navarro, que dirigirà Javier Enguídanos, i que l’agrupació va estrenar a l’homenatge que el Certamen de València li va oferir al Clarín pels seus 200 anys d’història.

 

 

A més, per a esta ocasió tan especial, es comptarà amb la participació de les Clarineres Majors de cada any, que seran les protagonistes d’una cercavila, que arrancarà a les 21.30 hores des de les portes del teatre de la societat. Durant este acte, la societat realitzarà dos ofrenes florals al monument del Pare Antoni i al monument de la música de l’escultor Silvestre d’Edeta.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline