Les bandes d’Almoines i Palma de Gandia realitzen un intercanvi

L'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia ha organitzat, per al proper dissabte 21 de setembre, un concert dins la XVI edició de la campanya del programa d'intercanvis musicals.

Aquesta cita comptarà amb la participació de l'Associació Amics de la Música de Palma i l'Associació Musical L'Almoina d'Almoines en una actuació que tindrà lloc a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia a partir de les 20.00 hores.

 

 

L'Associació Musical L'Almoina d'Almoines actuarà sota la direcció de José Antonio Pons Albuixech, i interpretarà el pasdoble 'Romualdo Soler', d'Enrique Alborch Tarrassó; l'obra 'Gulliver's Travels', de Bert Appermont; i 'Tanz der Vampire' de Jim Steinman, amb la que tancaran la seua actuació.

Per la seua part, l’Associació Amics de la Música de Palma estarà dirigida per Vicent Martí i Ferrer, i en el seu repertori ha inclòs el pasdoble 'Verds i Blaus', de Vicent Tobar Pastor; l'obra 'Alvamar Overture', de James Barnes; i per a finalitzar, l'obra 'Coliseum', d'Hugo Chinesta.

Fes click ací per a descarregar el programa en PDF.

 

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Vídeos + Recientes

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline