'Odissea simfònica' a càrrec de la Lira Castellonera

El pròxim 9 d'octubre, a les 19:30 hores a l'Auditori Municipal Rex de Villanueva de Castellón, la Banda Simfònica Lira Castellonera oferirà l'Odissea Simfònica, el Viatge de ningú.

Es tracta d'una lliure recreació de l’Odissea d’Homer en forma de conte musical, literari i és la primera vegada que s'interpreta amb Banda. La direcció correrà a càrrec de la directora titular Beatriz Fernández Aucejo.

 

 

L'autor de les cançons, cantant i piano és Elies Monxolí, catedràtic de Trompa del Conservatori de Castelló. A banda d'Elies cantant i tocant el piano, comptaran amb la narradora Amàlia Garrigós, i a les guitarres Nacho Mañó.

I amb la veu narradora d’Amàlia Garrigós, la música i la veu d’Elies Monxolí en les cançons, acompanyat per Marta Tolsà a les veus, Nacho Mañó a les guitarres i David Sanjuan a la bateria, farem el viatge iniciàtic d’Ulisses - que haurà d’aprendre a dir-se Ningú - a través de les seues aventures amb Polifem, Circe, a l’Hades, amb Calipso, Nausica, Penèlope…

És un homenatge amb referències a grans poetes de la Mediterrània com ara Dante, Ausiàs March, Kavafis o Salvador Espriu.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline