Les bandes del Grau, Benimaclet, Ateneu del Port, Benimàmet i Massarrojos participen en Cultura als Barris

Un total de cinc bandes de música oferiran este cap de setmana concerts a diferents barris de la ciutat dins del cicle Cultura als barris.

Una iniciativa de l’Ajuntament de València que es desenvolupa fins a l’1 de desembre, i que inclou, a l’igual que l’any passat, 21 concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

 

 

El dissabte 26 tindran lloc tres concerts, tots a les 17 hores. La banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau dirigida per Pere Adrià Sánchez Castelló actuarà a l’esplanada del parc d’Aiora. Per la seua banda, el CIM Benimaclet estarà a la plaça de Frai Lluís Colomer, al barri de La Carrasca dirigida per Olga Clari, i la banda de l’Ateneu Musical del Port oferirà un concert al Parc de l’Ermita de Vera – Carrer de Cristóbal Llorens de la Malva-rosa sota la batuta d’ Isidro Coll Ballesteros.

La música de banda continuarà el diumenge 27 als barris de Nou Moles i la Creu del Grau, ón actuaran, respectivament, la SIOAM de Benimàmet a les 12h dirigida per Miguel Molina Ruiz i l’Agrupació Musical de Massarrojos a les 12:30 hores amb Ildefonso Martos Carretero al seu capdavant.

Les bandes participants en este cicle són les de la Societat Musical de Benifaraig, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.

 

COSOMUVAL

La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de Valencia (COSOMUVAL) va nàixer en 1983 a iniciativa de sis entitats musicals de la ciutat. Actualment està formada per 26 societats que agrupen un total de 2200 músics actius. En les seues escoles de música s’imparteix ensenyament musical a més de 4300 educands i es dona treball al voltant de 300 professionals. A més, estes societats aglutinen més de 12500 socis.

Però les Societats musicals no només estan compostes per bandes de música, la majoria d'elles disposen de Banda Juvenil, Conjunt Coral, Grups de Càmera, Conjunts de Jazz, etc., i fins i tot algunes d'elles disposen d'Orquestra Simfònica.

Durant els anys 2008 i 2009, i coincidint amb el XXV Aniversari de la seua fundació, la Coordinadora va impulsar diversos actes com La Fira de les Bandes en els Jardins de Vivers, o el Concert Commemoratiu del XXV Aniversari, que va tenir lloc en el Palau de la Música de València, a càrrec de la Banda Simfònica de la Coordinadora, composta per músics de totes les societats musicals de la ciutat i dirigida per Onofre Díez Monzó.

Des de desembre de 2011 és el seu president Miguel Hernández Ferrer.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline