Programa del concert de Santa Cecília de l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia

Un any més, l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, que enguany tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de Novembre.

Activitats per als estudiants de l'escola de música, com el berenar i projecció d'una pel·lícula per a tots els xiquets. Activitats esportives per als músics de la banda, sense deixar de banda altres activitats com sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.

Destaca el concert del dissabte 23 de Novembre que l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília. El concert serà a les 20:00 hores a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.

 

 

La Banda Amics de la Música de Palma, sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer, començarà amb el pasodoble 'Verds i Blaus' de Vicent Tobar Pastor, per a continuar amb l'obra 'October' del compositor Eric Whitacre, ‎i per a finalitzar la primera part amb l'obra 'La Divina Comedia', I-Inferno, obra de Robert W. Smith.

Ja per a la segona part, la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà 'Path to Eternity' de David Vidal de las Heras, continuant amb 'Paisaxes Galegas' de Frank J. Cogollos i per a acabar el concert amb 'John Williams in Concert', arreglo de Paul Lavender.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline