ÚLTIMAS NOTICIAS

Concert de Santa Cecília 2019 de la Societat Musical d’Alzira

La Societat Musical d’Alzira, dirigida per Mikael Celda González, celebra el seu Concert de Santa Cecília.

 

El concert, que finalitza la programació de la festivitat, es durà a terme el dissabte 23 de novembre al Gran Teatre d'Alzira a les 19:00h. 

 

 

Atenent al programa, en la Primera Part, s’interpretarà:

El Torico de la Cuerda
Luis Serrano Alarcón
En aquest pasdoble de concert amb tints taurins, podem trobar gran part de les vivències i sentiments que el compositor sent cap esta popular i acolorida festa que cada agost es celebra a Chiva, el seu poble natal.

Expedition
Poema simfònic d'Óscar Navarro
Un emocionant viatge a l'Antàrtida envolta a este poema simfònic, carregat d'emoció, color, ritme i acció. Tot comença amb els preparatius en el port on es troben les galeres. Després d'esta dansa, la gran expedició contínua rumb a l'Antàrtida, moment carregat de color i misteri. Una vegada enfront de les grans extensions de gel, les galeres es decidixen a fer un passeig entre els grans icebergs. Ja situats en el cor de l'Antàrtida, una allau sorprén a les galeres i després de la seua lluita contra la mare naturalesa aconseguixen escapar del desastre i arribar sanes i estàlvies al lloc de partida.

En la Segona Part, s’interpretarà:

Capricho Italiano
Tschaikowsky
En esta brillant composició, amb una duració de quinze minuts, són diversos els temes populars del folklore italià exposats en una peça brillant. És l'homenatge que Txaikovski volia fer a un país en què va ser rebut amb alegria i afecte.

Capricho Español 
Nicolai Rimsky - Korsakow.
Fortament inspirat per la música ibèrica, no se sap amb seguretat la data en què Nikolai Rimsky-Korsakov va començar a compondre el Capritx espanyol, però si quan la va acabar, el 23 de juliol de 1887.
L'obra té cinc moviments, dividits en dos parts :
El primer moviment, Alba , és un ball festiu i emocionant, típicament de música tradicional asturiana per a celebrar l'eixida del sol.
El segon moviment, Variazioni , comença amb una melodia en la secció de trompeta.
el tercer moviment, Alba , presenta la mateixa dansa asturiana que el primer moviment.
El quart moviment, Scena i cant gitano.
El quint i últim moviment, Fandango asturià , és també una dansa enèrgica de la regió d'Astúries del nord d'Espanya.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Marzo 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline