La Unió Musical de Benaguasil ofereix el Concert de Santa Cecília

La Banda Simfònica Unió Musical de Benaguasil ofereix el seu Concert de Santa Cecília.

La banda, que serà dirigida pel director titular Vicent Balaguer Doménech, actuarà a l'Auditori Unió Musical de Benaguasil el divendres 22 de novembre, a les 22:00h.

 

 

El programa que interpretaran és el següent:

Happy Mallets
Harm Evers
Soliste: Gorka Arrué

Concertino para Flauta y Banda
André Waignein
Soliste: Rubén Valencia

Concierto para una sola voz
Saint Preux
Soliste: Vicent Balaguer

Las dos Comadres
H. Lavitz
Solistes: Ana Hilario i Jorge Alarcón

Manhattan Simphony
Sergi Lancen

Jazz Suite
Manfred Schneider

Vicente Balaguer Doménech
Naix a Benaguasil. Als cinc anys comença els seus estudis musicals ambson pare. Estudia en el CICUM de Benaguasil solfeig, trompeta i violí amb Vicente Balaguer Zarzo, Agustín Sánchez, Rafael Tortajada, Vicente Matamales, José Cervera Valls, etc. Format en el Conservatori Superior de Música de València amb Vicente Campos, Juan Alós i Juan Llinares, obtenint el Premi d’Honor, posteriorment a Barcelona amb Agustín León Ara. Assistix a cursos de perfeccionament amb Gonçal Comellas, Ivry Gitlis, Víctor Martín, Joaquín Palomares, Gerard Claret, Jesse Levine, etc.
Becat en els cursos de Granada y Santiago de Compostel·la. Membre de la JONDE, sent concertino de la mateixa.


Als 18 anys ocupa la plaça de professor de violí del Conservatori Superior de Música de València. Mes tard ingressa en l’Orquestra de València com a violí solista, actualment es troba en excedència.
Professor de la JONDE, JONC i OEMUC a Catalunya, OJIP, Orquestra Federal de la FSMCV i Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana. Ha impartit classes en els conservatoris de Cullera, Superior d’Aragó, Superior de Castelló, Superior dels Illes Balears i Conservatori Superior de música de Valencia. Professor dels cursos de perfeccionament de Morella, Cullera, Benidorm, l ́Eliana, Ontinyent, Zumaia, Menorca, Torrent, Cervera, Palma de Mallorca. Masterclasses en Bulgària, Polònia i Xina. Ha sigut membre de l’Orquestra de Cadaqués, del Grup Instrumental de València,trio de Mallorca i de nombroses formacions de cambra. Com a solista ha actuat amb l’Orquestra de València, Collegium instrumentale, 216 de Barcelona, Simfònica de Navarra, realitzant gires per França, Alemanya, Mèxic, Itàlia, Xina, Polònia, República Txeca, Àustria, etc...


Concertino invitat de l’Orquestra Nacional de Espanya, Orquestra Simfònica de Navarra, Orquestra de Castella i Lleó, Covent Garden Soloist, Baltic Neopolis Orchestra, Orquestra de la Comunidad de
Madrid, Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Simfònica de Tenerife, Simfònica de Galícia i Orquestra de València. Concertinofundador del Collegium Instrumentale de València on col·labora amb Félix Ayo, Maurice André, Yehudi Menuhin, Nicolás Chumachenco, Víctor Martín, etc.


Director de l’Orquestra del Conservatori Superior de Música de València, de l, ‘Orquestra de l’Unió Musical de Benaguasil, Grup contemporani de la JONC i invitat per l’Orquestra Simfònica de Navarra, Orquestra d’Elx, Orquestra de la Valldigna i Orquestra del Conservatori Superior dels Illes Balears. Actualment impartix classes en el Conservatori de Música de Torrent, Director de l´Orquestra del Festival de Santanyí i des de 2014 Director Artístic de la Unió Musical de Benaguasil

Per a accedir al programa fes clic aqui

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline