Èxit absolut de la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa al concert en l’Auditori Teulada-Moraira

Banda Societat Lírica Musical Benissa concierto

La Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa, sota la direcció de Miguel À. Grau Martínez, esgota les entrades i ompli de gom a gom l’Auditori Teulada Moraira.

La banda de Benissa defineix com èxit absolut el concert que va celebrar el passat 26 de novembre, després d'una llarga ovació de peu una vegada finalitzat el concert.

 

 

L’acte va començar amb els homenatges a les noves incorporacions, a les famílies cecilianes i amb un emotiu comiat de Marcos Torres, músic que darrere de 53 anys formant part del grup finalitza aquesta etapa.

Núria Ivars, la presidenta de l’entitat, va donar pas al director, Miguel Á. Grau Martínez, per tal de donar inici al concert, compost per quatre obres: El pasdoble 'Las Arenas', de Manuel Morales Martínez, seguit de 'The Divine Comedy', de Robert Smith. 'La Passió de Crist', de Ferrer Ferra i, per a acabar, 'El Olimpo de los Dioses' d’Óscar Navarro.

La banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa, va acabar el seu concertsent ovacionada per un públic en peu orgullós i impressionat.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline