Cinc concerts de bandes a València tancaran el cicle ‘Cultura als Barris’

cicle cultura als barris conciertos

El cicle 'Cultura als Barris' arriba a la seua fi este cap de setmana amb cinc concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval).

El primer concert será el dissabte 30 de novembre i els quatre restants tindràn lloc el diumenge 1 de desembre.

 

 

El primer concert serà a càrrec de la banda de l’Agrupació Musical Benicalap, en el mateix barri de Benicalap a partir de les 17:00 hores dirigida per Vicente Faubel Vidagany.

Ja el diumenge, a les 11:30 hores actuarà l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís que dirigirà Dídac Bosch Alcaina, al barri de Montolivet. També a aquesta hora però al barri de Sant Marcel·lí oferirà un concert la Societat Musical Unió de Pescadors dirigida per Samuel Pérez Ortega.

A les 12:00 hores es podrá escoltar a l’agrupació del CIM Tendetes en el barri de Patraix, en un concert que dirigirà Patricia Rozalén Serrador.

L’últim concert, serà a les 12:30 hores i estarà a càrrec de la Unió de Tres Forques al barri de La Raïosa sota la direcció de Vicente Reche Ruiz.


Amb aquests concerts es posa punt i final a aquesta edició del cicle 'Cultura als Barris' que enguany ha inclòs, a l’igual que l’any passat, 21 concerts d’agrupacions.

Les bandes participants d'aquesta edició han sigut: Societat Musical de Benifaraig, CIM Castellar Oliveral, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Agrupació Musical Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline