ÚLTIMAS NOTICIAS

L’Orquestra de l’Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó prepara el IV Concurs Bankia

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la Sarsuela, que aquest any estarà a càrrec del grup artístic i l'orquestra de l'Ateneu Musical Schola Cantorum.

L'obra que s'interpretarà és 'El Huésped del Sevillano', de Jacinto Guerrero, la qual compta amb més de cent anys d'antiguitat. L'acte se celebrarà el diumenge 26 de gener, a les 18.00 hores, en l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja i es troba dins del programa 'Tardor i Gent Gran' impulsat per la regidoria de Serveis Socials.

Les entrades són gratuïtes i es poden replegar el dijous 16 i el dijous 23 de gener, en horari de 17.00 a 20.00 hores, en la mateixa taquilla de l'auditori.

“Fa dos anys que hem recuperat la Sarsuela i esperem que torne a ser un èxit tal com ho porta sent els anys anteriors, ja que els integrants ho preparen amb molta il·lusió”, explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui convida a totes les valleres i vallers a gaudir de l'obra. 

 

 

'El Huésped del Sevillano' està ambientada en la ciutat de Toledo a principis del segle XVII i ha rebut molts premis, com el Segle d'Or. Aquesta obra conté diverses peces, entre elles, 'El canto de la espada toledana', més coneguda com 'La fiel espada triunfadora'.

Pel que fa a la trama, com explica Vicente Talamantes, integrant del grup artístic que protagonitzarà la Sarsuela, el pintor de la Cort, Lluís, rep l'encarreg del rei de pintar un quadre. L'artista espera trobar en Toledo a la modelo que l'ajude a pintar la seva obra. Coneix a Raquel, una dona molt bella, que es segrestada pel Conde Don Diego en el Mesón del Sevillano. Constancita, treballadora del mesó, fica al corrent de tot el que sap a Rodrigo, criat de Lluís, sobre la situació de Raquel.

I recordem que els dies 1 i 2 de febrer tindrà lloc al 'Palau de les Arts Reina Sofia' de València la 'IV Edició del Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana' on l’Orquestra de l’Ateneu Musical Schola Cantorum participarà amb l’obertura Egmont de Beethoven i la Simfonia n. 25 de Mozart.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline