Concert del Mig Any 2020 de l’Agrupació Artístico Musical ‘El Trabajo’ de Xixona

Aquest divendres 28 de febrer, l'Agrupació ArtísticoMusical 'El Trabajo' de Xixona, dirigida per David Gonzàlez Tormo, realitzarà el concert del Mig Any.

Concert que, si bé ja va tindre edicions des de l'any 1982, es realitza ininterrompudament des de 1998, quan l’Associació de Festes es posava en contacte amb la banda per oferir la possibilitat de fer el concert  per al Mig Any.

En concert tindrà lloc a les 20.30 h al Cine de Dalt.

Enguany es compleixen 30 anys de l’enregistrament que férem del primer Disc Compacte, "Xixona per la Festa". Per això, com a homenatge, a la primera part del concert s'han programat 5 de les 10 peces que contenia aquell CD, que va tindre tan bona acceptació per part del públic.

 

 

1ª part

Justicia (pd)
José Alfosea
(Pasdoble de l’any 1943 del compositor de Santa Pola José Alfosea Pastor (1891-1964). De tall clàssic i efectista, aquest compositor guanyaria diversos premis pels anys 40 i 50 del segle passat).

J.G.I. (mm)
Francisco Esteve Pastor
(Marxa mora escrita l’any 1987 pel compositor de Muro Francisco Esteve Pastor i dedicada al músic Joan García Iborra. El títol original va ser Joan García Iborra, que recordem que va ser director de la banda de Xixona).

L’Alcoià (pd)
Francisco Esteve Pastor
(Pasdoble també de Francisco Esteve i que va ser dedicat als seus amics de l’Associació Sant Jordi d’Alcoi a l’any 1986).

Marxa del Centenari (mm)
Amando Blanquer Ponsoda
(Marxa mora del mestre alcoià Amando Blanquer. Va ser escrita l’any 1982 per a conmemorar el Centenari de la Música Festera d’Alcoi).

El k'sar El yedid (pd)
Camilo Pérez Monllor
(Pasdoble del també alcoià Camilo Pérez Monllor, escrit l’any 1912. Va ser també titolat "Alcázar nuevo", "Granadino" i "Alhambra". És un homenatge de l'autor a una part de l'Alhambra restaurada en els primers anys del segle XX).

2ª part

Eleazar (mc)
Rafael Mullor Grau
(Marxa cristiana de Rafael Mullor Grau. Va ser escrita al 2008 i dedicada al fill de l’autor: Eleazar Mullor Vila. Va ser obra obligada per al 4rt Certamen de Música Festera d’Oliva).

Tabal i Saragüells (pas masero)*
Mario Roig Vila
(Pas masero del 2003 escrit per Mario Roig Vila. Dedicat a Vicent Belda, amic de l'autor, músic i component de la Filà Maseros d'Albaida. En esta peça es poden apreciar aires i temes tradicionals com la "Dansà d'Albaida", introduïda per la dolçaina i el flautí, i la "Muixeranga d'Algemesí").

*(Amb la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters "Els Arreplegats" de Xixona)

Alcázar de Elda (mc)
Rafael Mullor Grau
(Altra marxa cristiana de Rafael Mullor Grau. Va ser escrita l’any 2000. Fou un encàrrec de l'Excm. Ajuntament d'Elda per a ser l'obra obligada del certamen de dita ciutat l'any 2000).

Santiago Capitán Abencerraje(mm)**
Saül Gómez Soler
(Marxa mora de Saül Gómez Soler. Dedicada a Antonio Guillem, Capità Moro d’Alcoi per la Filà Abencerrajes 2009. I a la memòria del seu pare Santiago Guillem, últim Capità Abencerraje d’Alcoi).

**(Amb la col·laboració de l’Agrupació Vocal “Clarialba” de Montaverner)

L’entrada és lliure amb la presentació d’una invitació que es podrà arreplegar en el mateix cine un hora abans del concert. Cada persona rebrà un màxim de dues entrades.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline