La Banda Municipal d’Alcanar presenta el concert ‘Dones i Música’

Banda Municipal Alcanar Presenta Concert Dones Musica

El pròxim dissabte 7 de març a les 19:00 hores tindrà lloc un concert per reivindicar el paper de la dona dins del món de la música, la vespra del Dia internacional de les Dones.

El concert es celebrarà al Centre Cívic 1 d'octubre, Alcanar i es troba dins dels actes programats en el 175è Aniversari de la Banda Municipal de Música d’Alcanar.

 

 

El concert es basa en el treball de recerca que realitzà Ariadna Alonso Sancho 'La dona i la música: una relació dissonant?', que analitzava social i històricament les formacions bandístiques del Montsià.

També es comptarà amb la presència de la Sra. Mercè Cid Martínez-Aguado, primera component dona de la Banda. Per tal de retre-li homenatge i agrair-li la valentia i el coratge que va mostrar i que va servir per encoratjar altres dones a seguir els seus passos, serà l’encarregada de fer la lectura del manifest institucional del Dia internacional de les Dones.

Aquest event ha sigut organitzat per l'Ajuntament d'Alcanar i serà interpretat per les dones de la Banda Municipal de Música d'Alcanar.

El programa serà el següent:

Primera Part:

I'm Alive
Arr. Jan Van Kraeydonck
Kristian Lundin and Andreas Carrisson

(I've Had) The time of my life
Arr. Frank Bernaerts
Previte, Markowitz and DeNicola

Cabaret
Arr. Norman Leyden
Lyrics by Fred Ebb
Music by John Kander

Segona Part:

El delirio, ché
María Andrés

Marching Song
Arr.John Moss
Gustav Holst

Concerto d'amore
Jacob de Haan

Director: Pascual Arnau Beltran 

Fes clic ací per a descarregar el programa 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline