Concert de Música Sacra de l'Orquestra Simfònica del CIAC de la Vall d’Uixó

El pròxim dissabte 21 de març a les 20:00h a l’Església Major del Sant Àngel Custodi de la Vall d’Uixó tindrà lloc un concert de Música Sacra a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC), de la Vall d’Uixó, el Cor del Sant Àngel Custodi i uns solistes excepcionals.

En la primera part del concert escoltarem al Cor de Cambra del CIAC que interpretarà: 'O Sacrum Conviviu' de Luigi Molfino i 'Set me as a seal' de John Leavitt.

A continuació s’interpretaran algunes peces amb veus solistes acompanyades per l’Orquestra Simfònica del CIAC. Escoltarem el 'Pro peccatis' del Stabat Mater de G. Rossini amb Víctor Maroto (baix), l’Ave Maria de Bach-Gounod amb Balbina Valls (soprano), l’Ave Maria de F. Schubert amb Julio Pifarré (tenor) i l’Ave Maria de P. Mascagni amb Rafa Quirant (sopranista).

 

 

En la segona part del concert escoltarem la Missa de la Coronació en DoM KV. 317 de W.A. Mozart de la mà de l’Orquestra Simfònica del CIAC i el Cor del Sant Àngel Custodi amb la participació dels solistes: Rafa Quirant (sopranista), Francesca Sales (mezzosoprano), Julio Pifarré (tenor) i Juan Felipe Durá (baix).

Tot açò i alguna sorpresa més, sota la direcció de Sergio Díaz García.

Entrada lliure fins a esgotar aforament.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline