La Societat Musical 'La Primitiva Setabense' interpreta el seu concert en honor de Santa Cecília

La Banda Simfònica i la Jove Orquestra de la SM 'La Primitiva Setabense' interpretaran aquest dissabte, 5 de desembre el Concert de Santa Cecília 2020.

 

 

Previst inicialment per al passat 14 de novembre, va ser ajornat per a aquest dissabte a les 19.00h al Gran Teatre de Xàtiva, davant el tancament de les instal·lacions municipals. Les mesures restrictives imposades respecte a l'aforament dels espais impossibilita que la Banda puga reunir en un mateix escenari a tots/es els/les seus components. Per aquest motiu, el director de la Banda Simfònica, Saül Gómez, ha dividit l’actuació per seccions : "com tot el que està passant aquest any, plantejar el concert i assajos d’aquesta Santa Cecília 2020 ha estat tot un repte. Hem dividit la banda en dos grans grups com són els de fusta i metalls, amb la participació de la percussió a tots dos, per poder així treballar diferents obres i transcripcions d’autors tan rellevants com Gershwin, Turina, Sparke, entre altres…", ha manifestat. Malgrat les dificultats ha afegit que: "ha sigut un treball enriquidor, al temps que intens, que ens permet no perdre la dinàmica de treball i poder seguir així, prenent totes les mesures de seguretat, amb els nostres concerts i el nostre dia a dia dintre del que la situació ens permet".

El concert de la Jove Orquestra de la SM "La Primitiva Setabense" serà el de l’acomiadament com a Director de José Martínez Colomina, després de 13 anys al front de la formació ha assegurat: "el concert estarà ple d'emocions i emotivitat". Ha declarat que "ha arribat la fi d'este meravellós cicle. Em sent molt orgullós d'acomiadar-me d'este projecte en un bon moment musical i amb una formació que aporta gran actitud i motivació". Colomina ha tingut paraules d’agraïment cap a la Societat Musical "per esta gran oportunitat de formar-me com a director d'orquestra, cosa que m’ha ajudat a gaudir del món de la direcció, tant al front de diverses orquestres, com en les meues classes com a professor de direcció". Respecte al programa ha avançat: "gaudirem d'un programa molt nostre, com és la Sarsuela. Un repertori alegre i divertit per a este últim concert".

Formarà part del concert l’acte protocol·lari de proclamació del Cecilià Major 2020-2021, de l’Agrupació Sta. Cecília, del músic i cecilià Pablo Orts Micó.

Les invitacions per al Concert estan disponibles a la Secretaria de la Societat.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Festivales y Conciertos'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline