Concert nadalenc solidari d'Els Majors de l'Horta Sud

L’Agrupació Musical 'Els Majors de l’Horta Sud' ha organitzat per al pròxim dia diumenge 10 de desembre a les 12:00 hores en el Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA), un Concert Nadalenc Solidari en benefici dels usuaris de Cáritas-Aldaia.

Una vegada a l’any l' Agrupació Musical dedica un Concert Solidari a l'ajuda de les persones més desfavorides de la població d'Aldaia per mediació de Cáritas-Aldaia. I quins millors dates per a oferir aquesta ajuda que les vespres de les festes nadalenques.

Així doncs, l'esdeveniment consta de dos parts. En la primera part, la Coral Harmonia d’ Aldaia, Coral de persones majors, ens faran gaudir d'unes nadales amb tota la força i el desig d'anar cap un millor món, més equilibrat, empàtic i solidari.

 

 

 En la segón part, l'Agrupació Musical 'Els Majors de l’Horta Sud' posarà als faristols uns coneguts Valses i unes boniques Polques. D'estes darreres cal destacar 'Xilofonía' de R. Bodingbauer, tema interpretat al Xilòfon solista per Ismael Martínez, net de l'arxiver.

Com a punt i final, la Coral Harmonia i l’Agrupació Musical interpretaran junts 'Quatre Nadalenques' , compendi de nadales de P. Sánchez. I com a fermall de l’esdeveniment, 'La Marxa Radetzky' de J. Strauss.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Diciembre 2018
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline