El Perelló (Tarragona) celebra la 21a Trobada de Bandes dins les Festes Majors de Sant Antoni Abat

L'acte es celebrarà el dissabte 20 de gener a les 17:00 hores al Pavelló Poliesportiu Municipal del Perelló.

El concert comptarà amb una primera part a càrrec de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, que interpretarà el pasdoble 'Enrique López', una peça que moltes bandes han fet seva, del jove compositor gallec Antón Alcalde, i la composició principal de la pel·lícula 'Chariots of fire', de Vangelis, entre d'altres.

Pel que fa a la segona part del concert, l'Agrupació Musical l'Emburgada de El Perelló interpretarà un altre reconegut pasdoble de concert, en aquest cas 'Carmesina', del compositor Manuel Morales Martínez, inspirat en el personatge de Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell, i també hi haurà lloc per cinema amb la interpretació de les marxes simfòniques de John Williams, un recull de les grans sinfonies per al cinema del gran compositor, des d'Indiana Jones a la Guerra de les Galàxies.

Les dues bandes tocaran dues peces de gran popularitat: Amparito Roca, de Jaume Teixidor i La Vereda d'Òscar Navarro.

 

  

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline