El Concert de la Unió Artística Musical tancarà el Mig Any fester d’Ontinyent 2018

Com tots els anys, la banda més veterana d’Ontinyent serà l’encarregada de realitzar el concert on es presenten els càrrecs de la Festa davant la ciutat.

Aquest diumenge 25 de febrer a les 11:30h, el Teatre Echegaray acollirà el tradicional Concert de la Unió Artística Musical d’Ontinyent amb motiu del Mig Any morocristià. Enguany, aquest concert de Música Festera ha estat preparat “amb molta cura, molta estima i responsabilitat” segons afirmava el director de la banda, Jesús Barberà, qui donava algunes pinzellades sobre el contingut del programa d’aquest concert: “enguany podrem escoltar obres que ens mostren l’evolució dels diversos gèneres de la Música per a la nostra Festa de Moros i Cristians. En eixe sentit, tenim des de pasdobles i marxes de principis del segle XX, passant per composicions fetes a mitjans segle XX i principis del XXI fins arribar a marxes realitzades en l’actualitat i algunes estrenes”.

 

  

 

D’aquesta manera, Barberà ha volgut destacar “l’àmplia diversitat del repertori que interpretarem diumenge, amb obres de diversos compositors, tant d’autors ontinyentins i formats a la nostra casa com d’autors importants d’altres poblacions valencianes. També hi ha algunes partitures centenàries molt interessants que hem pogut rescatar recentment del nostre arxiu gràcies a la important tasca de recerca musicològica que s’està efectuant, i realitzarem algunes estrenes interessants. Per finalitzar, no faltarà la interpretació de la marxa mora Chimo, himne de la nostra Festa compost pel Mestre Ferrero, així com l’Himne de la ciutat d’Ontinyent del mestre Rafael Martínez Valls que enguany compleix 100 anys”.

Finalment, Barberà anunciava el programa que interpretarà la Banda Simfònica de la Unió Artística Musical assegurant que “serà tot un homenatge a la Música per a la nostra Festa de Moros i Cristians que de ben segur agradarà tant al món fester com a tota la gent que ens vulga acompanyar”. El programa a interpretar serà el següent:

I Part

Càrrecs del Cid
J. Jesús Barberà Fontana

Maboral
Marcos Gandia Conejero

Cristi de Templo
Miguel Ángel Más Mataix

La Nostra Festa
Rubén Penadés Silvestre

Paco El Chollat
Daniel Ferrero Silvage

Leonardo
José María Ferrero de la Asunción

II. Part

Chano
Julio Laporta Hellín

Amb Motiu del Centenari de la Comparsa Chanos d’Ontinyent

L’Entrà de la Kàbila “Ben Kurda”
Camilo Pérez Monllor

Almogàver Contestà
Josep Vicent Egea Insa

Sauditas 50 Aniversari
José Mª Ferrero Pastor

El Cant dels Almogàvers
Bernardo Adam Ferrero

Chimo
José Mª Ferrero Pastor

Himne a Ontinyent
Rafael Martínez Valls

Les entrades ja estan a la venda a la seu de la Societat Unió Artística Musical (C/Dos de Maig, 72) per a tota aquella persona que vulga acudir a aquest tradicional acte, que conclourà oficialment la celebració del Mig Any fester d’Ontinyent 2018.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline