9è Festival de Bandes de Música de Pollença, Mallorca

El proper dissabte dia 14 d'abril de 2018 a les 19 hores a l'Església de Montision de Pollença es durà a terme el 9è Festival de Bandes de Música de Pollença.

El concert comptarà amb la presència de les bandes de: Sant Antoni de Portmany (Eivissa) dirigida per Frank Cogollos i la Banda de Música de Pollença amb Emili Vivas com a director. Aquesta es la segona vegada que les dues formaciones actuen juntes. L'any passat, la Banda de Pollença va estar present dins de les activitats programades per al X Aniversari de la Banda de Sant Antoni de Portmany. 

 

Servicios y Grabaciones 'Nuestras Bandas' Productora
   En aquest concert, la Banda de Sant Antoni oferirà tres temes de Música de Cinema, Moments for Morricone, Avatar i La Máscara del Zorro, dirigits pel seu director titular, Frank J. Cogollos. A continuació, serà el torn de la Banda de Música de Pollença que interpretarà Eó, Captive i Der Lehrmeister, sota la direcció d'Emili Vivas.
Per finalitzar el concert interpretaran, les dues bandes juntes, les bandes sonores de Com entrenar al teu drac i Mouline Rouge.

Aquest serà el programa de cadascuna de les formacions.  

Banda de Música de Sant Antoni de Portmany

Moment For Morricone
Ennio Morricone

Avatar
James Horner

La Máscara del Zorro
James Horner

Director: Frank Cogollos

Banda de Música de Pollença


Joan Martorell

Captive
Matt Conaway

Der Lehrmeister
Robert Sheldon

Director: Emili Vivas

Bandes de Sant Antoni i Pollença

Com Ensinistrar un Drac
John Powell

Moulin Rouge
arr. Michael Brown

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline