L'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia du a terme el seu concert de Retrobem la Nostra Música

El proper 21 d'abril, l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia realitzarà el concert enmarcat dins la 39a Edició de la Campanya Retrobem la Nostra Música de la Diputació de València.

El concert tindrà lloc a partir de les 20:00h. al Auditori de la Casa de Cultura de Palma de Gandia amb entrada lliure. Començarà el concert amb el pasdoble Andrés Contrabandista, realitzat per Óscar Navarro, pasodoble dedicat a Andrés Planells, membre de la Comparsa Contrabandistas de la Villajoiosa (Alacant).

Seguidament s'interpretarà Libertadores de Óscar Navarro, obra encarregada per a la 39ª edició del Certamen Internacional de Bandas de Música “Vila d'Altea". Per a tancar la primera part amb Jaume I el Conqueridor de Juan Gonzalo Gómez Deval.

 

    

 

Desprès d'un breu descans, es continuarà amb la segona part del concert amb el pasdoble Sonia Miralles, pasdoble dedicat a la xiqueta Sonia Miralles Crujera, Fallera Major Infantil de l'any 2014 de la Falla Plaza del Negrito, pels seus amics Luis Vela i Macarena Izquierdo.

Seguirem amb la marxa mora Alhakem de Ignacio Sanchez Navarro, per a continuar amb Dracs, obra de Vicent Tobar Pastor, dedicada a la Filà Dracs de Bellreguard. Posteriorment per a finalitzar el concert s'interpretarà la marxa mora Xabat de Saül Gomez i Soler.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline