Sisena edició del Festival de Música de Cambra de Polinyà de Xúquer

L’ajuntament de la localitat de la Ribera Baixa va organitzar la mostra que es va fer en espais reduïts i que enguany comptà amb una gran varietat d’estils interpretats per músics d’alt nivell.

La sisena edició del Festival de Música de Cambra de Polinyà de Xúquer va estar organitzada de manera itinerant i ens espais reduïts ja que tres grups de 50 persones passaren pel saló i el pati de dues cases del pobe i per la capella del Crist a l’església a escoltar cadascun dels microconcerts d’uns 20 minuts de durada cadascun.

El violoncelista Amat Santacana, guanyador del Premi Internacional d’Interpretació de Bach a Madrid, entre d’altres distincions, interpretà la suite nº1 en Sol Major de J.S.Bach a la capella del Crist de l’església dels Sant Sopar.

 

 

 

El contratenor rus Konstantin Derri, guanyadors de diversos premis en concursos internacionals, acompanyat del pianista Carles Budó, un dels millors pianistes acompanyants del repertori vocal i que interpretaren, al pati d’una de les cases, diverses cançons i àries d’òpera de Vivaldi i Häendel amb gran virtuosisme vocal.

El Montero String Quartet és el quartet de corda muntat per la compositora Claudia Montero i que està integrat per Martin Buchalter (violí I), Pablo Borreguero (violí II), Álvaro Godoy (viola) i Marina Cuesta (violoncel). El quartet intepretà,de la mateixa compositora, l’obra “Cuarteto para Buenos Aires” , guanyadora del premi LatinGRAMMY al 2016.

El Festival de Cambra acabà a la terrassa del Centre Cultural “Ausiàs March”, on va acudir tot el públic que formava els tres grups per tal d’escoltar a un dels millors grups de percussió, “Amores Grup de Percussió”,integrat per Pau Ballester, Ángel García i Jesús Salvador “Chapi”. I el grup “Amores” que varen interpretar algunes peces novedoses i molt originals de John Cage i Reich, entre d’altres compositors.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline