En Rafelbunyol i de xicotet volia tocar el fagot

L’Orquestra de l'Acadèmia de la Filharmònica de Berlín fou fundada fa 40 anys per Herbert von Karajan. Amb el seu lema per bandera “Learn from the pros” (aprèn en els millors), s’ha convertit en la millor escola per formar a futurs músics professionals de les millors i més grans orquestres occidentals com ara: la Royal Concertgebouw Orchestra, la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunk, London Symphony Orchestra, l'Orquestra de Ràdio França, l'Orquestra Filharmònica de Hong Kong, la Staatskapelle de Berlín, Viena i d'orquestres Filharmònica de Munic - i, per descomptat, la Filharmònica de Berlín. 

Aquesta importantíssima Acadèmia compta des del passat mes d’Octubre del 2016 entre els seus alumnes, a un exalumne de l’Escola de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol i músic de la Banda Simfònica “La Primitiva” de Rafelbunyol, es tracta de Xavier Biosca Bas que en finalitzar els seus estudis al Reina Sofia de Madrid, va marxar a Berlín a estudiar un Màster en Interpretació de Fagot a la Universitat de Música Hanns Eisler de Berlín, també es presentà a la prova per a formar part de l’exclusiu grup d’alumnes de l’Acadèmia de la Filharmònica de Berlín, superant les proves en les quals participaren dalt de 40 fagotistes de tot el món.

Xavi ja ha debutat tocant amb dos concerts d’abonament amb la mateixa Orquestra Filharmònica de Berlín sota la direcció de Gilbert i Thielemann i durant els dos anys vinents, temps preceptiu de formació, participarà en un o dos concerts al mes sota la direcció de Sir Simon Rattle.

Puedes hacer comentarios!

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Junio 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline