La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana comença la seua trobada de primavera

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana comença la seua tradicional trobada de primavera, que tindrà lloc del 18 al 28 d’abril al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo i al Palau de les Arts.

 

 

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana estarà dirigida per Pablo Rus Broseta, amb Júlia Cruz com a directora assistent i Marc García com a compositor resident.

Durant la trobada es prepara un repertori compost pel ‘Rondó Mirmidón’, de Llàcer Pla, el ‘Concert per a Violoncel 1’, de Dmitri Xostakóvitx, i la ‘Simfonia núm. 3 ‘Heroica’’, de Beethoven.

La Trobada de Primavera conclourà amb quatre concerts que tindran lloc el dia 25 d’abril al Palau d’Altea, el 26 d’abril a l’Auditori de Castelló, el 27 d’abril a l’Auditori de Rafelbunyol i el 28 d’abril al Teatre Montecarlo de Buñol.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. El seu director des de l’octubre de 2017 és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín i actualment director associat de la Seattle Symphony, en la qual lidera una extensa varietat de programes.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació dels músics per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors de cada especialitat instrumental: Enrique Palomares (violí), Vicent Balaguer (violí), Pilar Marín (viola), Rafal Jezierski (violoncel), Héctor Sapiña (contrabaix), Magdalena Martínez (flauta), Ana Rivera (oboè), Cecilio Vilar (clarinet), Salva Sanchis (fagot), José Chanzá (trompa), Francisco Javier Barberá (trompeta) i Javier Eguillor (percusió).

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Organismos - Instituciones'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Septiembre 2021
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline