‘SimfoVents Palma’, nou nom artístic de la Banda Municipal de Palma de Mallorca

Simfovents Palmar Nou Nom Artístic Banda Municipal Palmar Mallorca

El passat 6 de febrer es va presentar la nova denominació artística de la Banda Municipal de Palma de Mallorca, que serà SimfoVents Palma.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell, i el director de la Banda Municipal de Música de Palma, Francisco Valero-Terribas, han presentat avui la nova denominació artística de la banda.

 La denominació artística serà SimfoVents Palma, i és una ampliació de la denominació de Banda Municipal de Música de Palma, que continua essent el nom administratiu i institucional. El nou nom fa referència a una agrupació de vents que interpreta música simfònica. La nova imatge està inspirada en la planta i finestres gòtiques del Castell de Bellver.

Noguera ha afirmat que 'donam un nou impuls a la Banda posant-la al nivell del valor artístic dels professionals que en formen part', i afegeix que 'SimfoVents Palma estarà plenament integrada en la programació cultural de l'Ajuntament, participaran en el Jazz Palma, en el Palma Primavera, en el Cicle de Música Antiga de Palma i en el Palma Dansa entre altres activitats'.

El director de la Banda Municipal de Música de Palma, Valero-Terribas, ha afirmat que 'volem projectar-nos com la nova joia de la cultura de la ciutat' i també ha explicat que 'volem ampliar el nostre públic, les expectatives artístiques amb la participació de grans directors i solistes d'àmbit internacional, captar l'atenció de premsa especialitzada i atreure noves possibilitats de col·laboració amb institucions culturals" i que "és un projecte pioner a l'Estat i posarà Palma al capdavant de la innovació en estructures musicals d'àmbit europeu'.

SimfoVents Palma disposarà dels cicles fins ara habituals de la Banda Municipal de Música de Palma: hivern, primavera, estiu i tardor. I s'hi suma una programació renovada que inclou grans figures de la música com Jesús Reina (violí), Pascual Martínez (clarinet de la New York Symphony), Gabor Tarkovic (trompeta solista de la Filharmònica de Berlín), Jacques Mauguer (trombó professional del Conservatori Superior de Música de París), Ramón Cardo (un dels jazzistes més prestigiosos de l'escena nacional) i grans directors convidats.

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Noviembre 2020
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline