La Societat Instructiva Musical d'El Palmar tindrà local d'assajos propi per primera vegada en un segle

La Societat Instructiva Musical d’El Palmar comptarà amb una nova sala d’assajos per a la seua banda de música.

 

 

 

Les obres de remodelació de l’aula d’infantil de l’antiga escola del poble, les quals, tot i que no tenen data d’inici estan confirmades, brindaran a la Societat Instructiva Musical El Palmar un espai on desenvolupar la seua activitat cultural.

Així mateix, des de l’Alcaldia del Palmar i amb el vistiplau de l’Ajuntament de València, s’ha elaborat un document que regula la cessió i ús de les instal·lacions. Es tracta d’unes obres que segons la resolució de cessió d’ús del local, consistirà en la 'reordenació i habilitació de l’edifici mitjançant la redistribució de part de la planta baixa intervenint en vestíbuls, cuina, gimnàs i condícia adjacent a aquest per a adaptar-ho a les noves necessitats dels usuaris'.

És una demanda històrica de la banda, ja que aquesta des de l’any de la seua fundació, el 1917, "mai ha comptat amb un local propi", explica Raquel Romero, actual alcaldessa d’El Palmar.

Des de l’Ajuntament del Palmar agraeixen a la Cooperativa Valenciana d’Agricultors del Palmar i a Enrique Bru, músic i propietari del Restaurant Albufera, per la cessió d’espais i el suport prestat per aquests a l’activitat artística i cultural de la banda i al seu compromís per mantenir viu l’esperit del poble.

D’altra banda, una vegada es va diagnosticar la urgència de dotar la banda de música d’unes condicions dignes -el local anterior mancava de condicions necessàries com la climatització- per a la pràctica de la seua activitat musical, l’Alcaldia del Palmar i la Regidoria de Pobles de València han treballat conjuntament.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Vídeos + Recientes

652 Reproducciones
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline