38ª Trobada de Bandes de Catalunya a Terrassa

Després de l’ajornament de l’acte el passat 19 d’octubre, una bona representació de les bandes de música d’arreu de Catalunya se citaran finalment dissabte 16 de novembre a Terrassa per celebrar la seua trobada anual.

La jornada, que vol reivindicar el valor d’aquesta expressió cultural, omplirà la ciutat de música amb set concerts simultanis a diferents districtes de la ciutat.

Cal remarcar que la Trobada és una reunió organitzada per la FCSM per compartir, mostrar i donar a conèixer al públic en general la passió musical dels seus participants, del mon associatiu i amateurs. Hi participen músics vinguts de diversos punts.

És un punt de coincidència de músics de diferents generacions, que comparteixen una mateixa afició i que la volen compartir amb tothom d'una manera molt festiva.

 

 

La festa està organitzada per la Federació Catalana de Societats Musicals, l’Agrupació Musical Sant Josep de Terrassa amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, i espera reunir més de mil músics per tal de compartir coneixements, crear sinèrgies i sobretot difondre entre el públic la música de banda.

Amb aquest objectiu, a les 12 hores del migdia places i altres espais de Terrassa s’ompliran de música, amb la celebració de set concerts simultanis: al parc Sant Jordi (a l’Era de la Masia Freixa), actuaran conjuntament l’Agrupació Musical Sant Josep de Terrassa i la Banda de Terrassa; a la plaça Can Anglada, la Banda de Música de Sant Llorenç de la Galera; a la plaça Segle XX, l’Agrupació Musical de Camarles; a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, la Banda de Música de Benissanet; a la plaça Lluis Companys, l’Associació Banda-Cobla del Col·legi Santa María de Blanes; a la Plaça Cipriano García, la Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona, a la plaça Iberia, l’Agrupació Musical Santa Anna de El Vendrell.

A la vesprada, a partir de les 16 hores, un cercavila pels carrers de la ciutat, parant davant de l’Ajuntament per fer-los-hi entrega del distintiu de la jornada -corbatí- i d’un record de la ciutat, que acabarà al parc dels Catalans, amb una actuació de les dues bandes de música de la ciutat, Agrupació Musical Sant Josep de Terrassa i Banda de Terrassa.

La trobada transcorrerà pels carrers i places de la ciutat de Terrassa, des de l’Escola Pia, al Carrer del Col·legi, fins a l’Ajuntament, on es farà entrega a tots els participants d’un record de la Trobada, i d’aquí, al Parc dels Catalans, on finalitzarà amb la salutació de les autoritats i amb la interpretació conjunta d’una peça a càrrec de les Bandes Sant Josep de Terrassa i Banda de Terrassa.

Tot seguit les Bandes emprendran el retorn cap als llocs de procedència.

Bandes participants:

-  BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA D'ALCANAR

-  ASSOCIACIÓ SYMPHOCAT DE BARCELONA - Sant Andreu

-  BANDA SIMFÒNICA ROQUETES-NOU BARRIS DE BARCELONA - Roquetes Nou Barris

-  BANDA DE MÚSICA DE BENISSANET

-  ASSOCIACIÓ BANDA - COBLA DEL COL·LEGI SANTA MARIA DE BLANES

-  AGRUPACIÓ MUSICAL DE CAMARLES

-  AGRUPACIÓ MUSICAL DE CERDANYOLA DEL VALLÈS

-  ASSOCIACIÓ MUSICAL VILA DE FALSET

-  BANDA DE MÚSICA SANT LLORENÇ DE LA GALERA

-  BANDA AMICS DE LA MÚSICA DE BELLVITGE, HOSPITALET DE LLOBREGAT

-  AGRUPACIÓ MUSICAL L´EMBURGADA DE EL PERELLÓ

-  BANDA DE MÚSICA LA LIRA ROQUETENSE DE ROQUETES

-  UNIÓ MUSICAL JAUME BALMES DE SANTA BÀRBARA

-  AGRUPACIÓ MUSICAL DE VILALBA DELS ARCS      

-  AGRUPACIÓ MUSICAL SANT JOSEP DE TERRASSA

-  BANDA DE TERRASSA    

-  BANDA DE MÚSICA D´ULLDECONA

-  AGRUPACIO MUSICAL SANTA ANNA, DE EL VENDRELL

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Sociedades Musicales'

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline