Intensa activitat musical a la Unió Musical de Llíria per Santa Cecília

Els actes dedicats a la patrona de la música arriben enguany a la Unió Musical de Llíria carregats d'activitats socials i musicals.

El programa d'actes s'inicià el dissabte amb un concert especial que comptà amb la participació de l'Orquestra Jove dirigida per Pascual Cabanes, que actuà en la primera part i en esta ocasió estigué formada per 62 músics. En la segona part actuà la Banda Juvenil dirigida per Esteban Espinosa i integrada per 85 músics. Ambdues agrupacions ens oferiren un programa basat en les millors bandes sonores de pel·lícules. En este concert també s'efectuà l'entrada dels nous músics: cinc en l'Orquestra Jove i vint en la Banda Juvenil.

 

 

Després del concert se celebrà als locals de la Unió un sopar de germanor amb 300 músics i socis que ompliren el bar de la Societat, alhora que s'oferia un homenatge a l'intens treball que els músics unioners estan desenvolupant en este any tan carregat d'activitats i de participació en certàmens i concursos.

En acabar el sopar tingué lloc a la Sala Skala un concert de jazz a càrrec del Trio de Santi Navalón que comptà amb la participació especial de la saxofonista Clara Juan. Volem recordar-los que esta sala continua oferint música en directe durant alguns dissabtes de cada mes.

Els actes de la festivitat de Santa Cecília han continuat diumenge a la Unió amb el reconeixement que es fa als músics fundadors de la Societat i l'ofrena d'una corona de llorer al monument que recorda este fet. Després s'ha realitzat una cercavila amb la Banda Juvenil per depositar una altra ofrena al monument a la música de la plaça Major finalitzant amb una visita a l'església del Remei, on s'ha celebrat una missa en honor de Santa Cecília que ha comptat amb la participació d'un quartet de músics de la Unió.

Diumenge al teatre de la Unió, a les 19 h, tingué lloc un festival coral que comptà amb la participació del Cor Social dirigit per Vivian Gutiérrez. També actuaren els següents cors invitats: Cor de la Societat Musical Unió de Pescadors de Cabanyal, Cor Agrupació Musical “La Melodia” d'Olocau i Cor Maestro Serrano de San Antonio de Benagéber.

Però l'activitat musical continuarà a la Unió el pròxim dissabte 23 de novembre, a les 20 h, amb un concert de la Banda Simfònica dirigida per Pablo Marqués. Invitem a tots els socis, simpatitzants i amants de la música a este concert especial i que servirà de preàmbul a la participació de la nostra Banda Simfònica en el famós Certamen Internacional de Música Vila d'Altea que tindrà lloc el dissabte 30 de novembre. La Societat anima a tots els simpatitzants a recolzar a la Banda Simfònica assistint al Certamen d'Altea. Per este motiu s'ha posat a disposició del públic entrades i bitllets d'autobús que estan disponibles en la secretaria de la Unió.

També volem anunciar que les agrupacions musicals unioneres continuen treballant en la preparació dels concerts de Nadal i que enguany tindrem l'oportunitat de comptar amb músics i directors de prestigi com Àlvaro Albiach (director titular de l'Orquestra d'Extremadura) i el solista de violí, Vicente Huerta.

Pel que fa a l'Orquestra Simfònica també volem anunciar que concorrerà al Concurs d'Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana en febrer de 2020.

Tampoc volem oblidar-nos de la programació continuada del Cine La Unió que tots els caps de setmana ens ofereix pel·lícules d'estrena. L'equip del cine també està treballant amb il·lusió en la preparació d'una programació especial per a les festes de Nadal.

Finalment els alumnes del col·legi Centre Integrat i l'Escola d'Educands també estan celebrant la festa de Santa Cecília i preparant les nombroses activitats que oferiran durant el pròxim Nadal.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline