La Societat Musical Unió de Pescadors participa al carnestoltes Cabanyal-New Orleans

La Societat Musical Unió de Pescadors (SMUP), sota la direcció artística del trompetista Roqui Albero, torna a emular la popular festa de Mardi Grass que cada febrer es celebra a New Orleans.

El proper diumenge 23 de febrer a les 11:00h del matí des de la seu de la societat, l'emblemàtic edifici “el Casinet” (Pintor Ferrandis 25), els musics de la societat, desfilaran per els carrers del barri del cabanyal juntament amb els seus alumnes, socis i tots els veïnes i veïns que vulguen acompanyar- los al ritme del Jazz. Tots disfressats al més pur estil Jazz, i visualitzant els colors del Mardi Grass (verd, daurat i morat).

En aquesta edició es realitzaran unes parades en el recorregut per a la interpretació d'alguns temes, on artistes de primer nivell nacional al món del jazz, col·laboraran interpretant grans solos. Aquest any també contarem amb la participació del cor de la societat, que ens oferirà peces de gòspel.

Volem transmetre un agermanament simbòlic entre el barri portuari de Valencia i el de New Orleans, la ciutat que va donar origen al Jazz.

 

 

La SMUP convida a la gent a disfressar-se i a formar part activa de la rua, seguint a la banda, ballant, i divertint-se pels carrers de l'emblemàtic barri mariner.

SOCIETAT MUSICAL UNIÓ DE PESCADORS (SMUP)
És una societat musical amb més de 90 anys d'història, ubicada a l'emblemàtic edifici “el Casinet”, del conegut barri del Cabanyal de València, antigament un humil poblat de pescadors que anaren prosperant gracies al seu esforç i treball. Sota aquestos valors, i albergant tant una banda simfònica com una escola de música, en la SMUP es formen futurs músics des dels mateixos valors que germinaren l’evolució del Cabanyal, i que es mantenen encara hui en dia impregnant l’esperit de les ensenyances i l’amor al llenguatge més universal de tots, la música.

ROQUI ALBERO
Ha participat en grups de jazz com la Barcelona jazz orquestra (acompanyant a solistes com Frank Wess, Nicholas Payton, Jessie Davis), la Flamenco Big Band de Perico Sambeat, La Vella Dixieland o Seda jazz Big Band. Ha acompanyat a cantautors com Jorge Drexler, Manu Chao o Paco Ibáñez. Ha gravat per a músics com Chano Domínguez o Albert Sanz. Ha dirigit tallers per a diferents bandes de música com la Primitiva de Llíria, Melodia d'Olocau i la Societat Musical Unió de Pescadors. Actualment està immers en el projecte Versonautas, realitzant la gravació de un disc i una gira nacional.

Puedes hacer comentarios!

PINCHA para escuchar la emisión en directo de hoy del programa NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA
PINCHA para escuchar la emisión en directo de hoy del programa NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline