Creativitat musical en confinament: Andreu Valor i la SEM Santa Cecília de l’Olleria dirigits per Ramón García i Soler

Les bandes de música són entitats culturals que promouen el coneixement i l’estima per la música, però a més, poden ser i són espais per compartir temps amb les amigues i els amics.

Des de la SEM Santa Cecília de l'Olleria han pensat que una bona forma de fer més agradable aquest temps a casa seria continuar fent música amb les i els nostres amics, és per això que, van pensar en gravar alguna peça del cantautor contestà Andreu Valor amb qui ja havien col·laborat anteriorment.

 

 

L’any 2016 van gravar amb Andreu el Cd Bandautòrium i que estrenaren el mateix any a l’Olleria. En aquest sentit, i amb l’estima per la música que comparteixen amb Andreu, han volgut gravar de nou el poema musicat “Ací em pariren” de Vicent Andrés Estellés, baix la direcció del mestre Ramón García i Soler, compartir-lo amb totes i tots vosaltres i donar-li llum justament aquest 21 d’abril, dia Mundial de la Creativitat i la Innovació.

A continuació pots gaudir del vídeo. (Autor de la foto: Víctor Albinyana)

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Octubre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline