La Societat Unió Musical de Torrent reprén els seus assajos

Tres mesos després que s'hagueren de paralitzar les activitats presencials de la Societat Unió Musical de Torrent, els assajos han tornat amb totes les mesures de seguretat.

 

 

Malgrat la situació de la crisi sanitària, els músics de la Societat Unió Musical de Torrent van continuar treballant des de casa. Primer als seus balcons, contribuint amb la seua música, a fer més lleuger este temps de confinament. Amb la iniciativa #uniódebalcons van poder comprovar-ho a les xarxes socials.

Tampoc ha parat l'activitat de l'Escola. El professorat ha fet un gran esforç per continuar "on-line" amb les seues classes i seguir guiant al seu alumnat. Fruit de tot açò, han sigut les audicions de final de curs, que tampoc s'han deixat de celebrar, però esta vegada des de casa.

I una vegada adoptat el protocol de mesures de seguretat per tal de començar amb activitats presencials, la formació ha tornat a reprendre els assajos que s'hagueren de suspendre per la Covid mitjançant grups reduïts que aniran treballant obres adaptades.

Serà més endavant, conforme l'evolució d'esta nova normalitat, si es podran interpretar amb públic en directe o mitjançant gravacions.

Des de l'agrupació afirmen que "el que queda clar és que la nostra activitat no deu ni pot parar. Hem d'anar adaptant-nos a esta nova situació i continuar treballant com el que som, una Societat compromesa amb la nostra cultura, amb el nostre entorn i amb el nostre poble".

 

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Sociedades Musicales'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline