Cultura als Barris continua este dissabte amb dos concerts de la SIOAM de Benimàmet i el CIM Castellar Oliveral

La campanya Cultura als Barris continua este dissabte amb dos nous concerts de música de banda.

 

 

El primer d’ells se celebrarà a les 12:30 hores en el barri de la Creu Coberta i estarà a càrrec de la banda de la SIOAM de Benimàmet. A eixa mateixa hora tindrà lloc l’actuació de la banda del CIM Castellar-Oliveral en el barri de Malilla.

Per a la realització tant dels concerts com de la resta d’activitats de la campanya s’han contemplat totes les mesures de seguretat que s’estipulen per a la realització d’actes a l’aire lliure: distància de seguretat entre el públic assistent, mascaretes obligatòries i ús de gel desinfectant a l’accés a l’espai de l’activitat.

La resta de bandes que actuaran pròximament en Cultura als barris són la Societat Unió Musical de Tres Forques, Agrupación Musical San José de Pignatelli, Societat Musical Unió de Pescadors, Agrupació Musical Sant Isidre, SIM El Palmar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, CIM Tendetes, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad i Societat Musical Orriols.

Els barris de Vara de Quart, Aiora, La Malva-rosa, Patraix, Soternes, Sant Pau, Campanar, Benicalap, Natzaret i Trinitat són la resta d’enclavaments dels concerts de música de banda.

A més dels concerts, 'Cultura als barris' inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d'humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc. que arribaran a un total de 24 barris.

Puedes hacer comentarios!

Otras noticias 'Sociedades Musicales'

Error: No articles to display

También te recomendamos

Error: No articles to display

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Lo + Leído

Error: No articles to display

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline