La Simfònica de la Societat Joventut Musical d’Albal actuà a Tui a Pontevedra

El passat cap de setmana, 90 músics de la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d'Albal visitaven la localitat gallega de Tui per tal de participar en les festes de Virxe das dores de Guillarei.

L'agrupació musical d'Albal, com a representant de les bandes de música valencianes, va oferir dos concerts complets dins la programació del recinte de la fira de Guillarei, a Pontevedra amb un repertori d’allò més variat que abarcava des de compositors gallecs com Soutullo i el seu famós pasdoble 'Puenteareas', japonesos com Naohiro Iwai i els seus arranjaments d'Star Wars o valencians com Saül Gómez, Salvador Luján i l'albalenc Francisco Zacarés.


 Membres de la Junta Directiva, l'alcalde d'Albal Ramón Marí i músics de la SJMA van ser rebuts i obsequiats per l'alcalde de Tui Enrique Cabaleiro i van participar en una enriquidora visita turística pel municipi.
 
La visita a Galícia, emmarcada dins de les activitats que organitza la SJMA per a les seues agrupacions, va suposar una oportunitat de convivència i cohesió entre els músics de la banda, que van allotjar-se durant el cap de setmana a un alberg pròxim a la localitat.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Julio 2018
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline