La Societat Musical CIUM de Genovés viatja este cap de setmana a Sabadell

Un grup de músics de la Societat Musical CIUM de Genovés viatja este cap de setmana a Sabadell per tancar l'intercanvi entre esta entitat i l'Escola de Música i Conservatori professional de la dita localitat.

Dins dels actes programats en el 125é aniversari de la fundació del conservatori català la banda de Genovés farà acte de presència per tornar el viatge sociocultural per al qual també hi ha programat un concert.

 

Servicios y Grabaciones 'Nuestras Bandas' Productora
  

 

El concert estarà dividit en dues parts diferenciades: en la primera actuarà un combinat de metalls amb peces de Rossini, Copland, Klaus Badelt i John Williams, totes elles dirigides pel valencià David Bonet, professor trompa d´aquell conservatori, de l´ESMUC i de l´OBC. En la segona part David Magrané, professor d´orquestra, dirgirà la banda del conservatori interpretant "Per la flor del lliri blau" de mestre Rodrigo. La banda de la CIUM, per la seua part interpretarà "Coliseum" d´Hugo Chinesta.

Per acabar l´actuació el director de la CIUM, Juanjo Gallego, interpretarà tres peces amb una banda formada per músics de les dues agrupacions. En primer lloc "Imatges a contrallum" de Teo Aparicio-Barberán, el pasdoble "Patricio Barceló" de Ramón García i Soler i la marxa mora "Chimo" del mestre Ferrero. Tota una aposta per la nostra música amb la finalitat que els alumnes del conservatori de Sabadell coneguen de primera mà els nostres costums i el nostre art.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Abril 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline