Ha fallecido Salva Martínez, músico de Santa Cecilia de Cullera y profesor de la Banda Municipal de Valencia

Después de una larga enfermedad ha fallecido el músico de la Sociedad Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera y director de su banda juvenil de los años 2002 a 2013.

El entierro será mañana a las 11:00 horas en la Iglesia de San Antonio de la Playa de Cullera a la que llegará acompañado de su banda, la Santa Cecilia de Cullera. Salva Martínez ha sido músico en activo y director de la banda juvenil y fliscorno desde hace décadas de la Banda Municipal de Valencia. Esta tarde a partir de las 17:00 horas se le podrá acompañar en el Tanatorio de Cullera. 

Nuestras Bandas de Música se suma al dolor de familiares y amigos. 


Estas han sido las palabras que le ha dedicado su sociedad musical, la Santa Cecilia de Cullera:

Avui dia 17, se’ns ha anat de cop i volta Salva, music de la Banda i director de la Banda Juvenil entre els anys 2002/13, però sobretot se’ns ha anat un amic, el seu caràcter jovial el feia volgut per tots. La Societat esta de dol, la Banda esta de dol, no sols esta nostra, la Banda Municipal de València que era el seu lloc de treball i on se li volia no només per la seua professionalitat sinó per la seua humanitat i on compartim el nostre dolor amb els seus companys i amics de la banda de tots els Valencians. Music des de la seua vinguda a Cullera des del seu poble natal de Catadau en la seua adolescència i enamorat de la nostra i seua banda i societat des del moment en que va posar el peu en ella, pare de dos músics, sempre ha donat com a bon Cecilia tot el que es requeria com a músic i com a mestre-director. Trobarem a faltar el teu art, pero més les teues bromes i els teus somriures. Des d’ací el nostre més sentit condol a la teua Dona, els teus Fills, els teus Pares i els teus Germans, tots cecilians de cor. La missa del teu comiat es celebrara el dissabte dia 19 a les 11:00 hores a l’Església de Sant Antoni de la Mar i la teua banda anirà a acomiadar-te. Descansa en pau. Adéu Amic.

 

   

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Enero 2019
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline