La escola de música de la Unió Musical de Petrés prepara les activitats de final de curs

La societat musical de la localitat valenciana està realitzant de l'1 de juny fins al 8 la setmana de portes obertes on els alumnes, gent del poble i dels voltants, amics i familiars poden assistir a les classes de l'escola per conéixer el mestre i provar l'instrument que més els agrade.

Dins d'aquesta setmana, va haver ronda d'instruments, el passat dissabte matí, on els alumnes i gent del poble varen poder veure i tocar els instruments que més els agradava i a la vesprada va tindre lloc el concert de primavera a les escoles velles on el públic assistent va gaudir de la música festera.

El divendres dia 8 serà el moment de l'audició de final de curs que tindrà lloc a partir de les 19:30 hores.

 

   

 

La UMP es va fundar en 2003 i actualment té aproximadament 25 integrants en la banda. La Banda de Musica de la Unió Musical Petresana ha participat en tots els actes de la FSMCV i de la Diputació de València, també ha format part de les trobades comarcals del Camp de Morvedre. Ha actuat en diferents poblacions de la C. Valenciana, en l'Estadi del Mestalla, i festes de Moros i Cristians en la ciutat de València i contornada. En l'estiu del 2011 actua en les ciutats alemanyes de Toodmos i Friburg. Cal destacar els concerts de Santa Cecília, Concerts a l´Ermita i festes patronals, jornades de portes obertes, convivències i eixides musicals de cap de setmana, on viatgen amb els seus instruments per a conviure i fer música.

La seua escola de música està formada per 35 alumnes de totes les edats. En ella s'impartixen classes de vent metall, vent fusta, percussió i piano, quant a classes d'instrument. Es realitzen classes de jardí musical des dels 3 anys, preparatori i els 4 cursos oficials de les ensenyances elementals; també té un grup d'adults. La direcció és regentada per Iván Toboso des de 2017.

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline