L’ Escola de Música Santa Cecília d'Alcàsser presenta el seu Canal de Televisió

Des de l'Escola de Música Santa Cecília d'Alcàsser volen mostrar el nou projecte audiovisual que acaba de nàixer on els alumnes són els protagonistes.

Durant el curs l'Escola de Música i la Societat Musical realitzen moltes activitats, audicions, concerts, esdeveniments, treballs.... i de vegades, no tots saben quan es fan o qui ha anat a fer-la o perquè s'ha triat, així que el principal objectiu és mostrar totes les activitats que es fan i els coneguen.

 

    

 

Els principals protagonistes són els alumnes de l'escola, ells són els presentadors, reporters, guionistes, càmeres.... els que estan en el moment amb una càmera i un micròfon per informar de la notícia.

És un projecte innovador que des de l'escola pensen serà de gran interés per a la comunitat educativa i per al conjunt de societats musicals. Aci està el rimer vídeo del canal d'informatius de l'Escola de música "Santa Cecília" d'Alcàsser que narra informació del primer semestre del 2018:

 

Puedes hacer comentarios!

CALENDARIO DE EVENTOS

Febrero 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline