‘Haloween Suite’ de Javier Pérez Garrido guanya el VII Premi de Composició Vila de Muro

El passat divendres dia 7 de desembre, es va lliurar a Javier Pérez Garrido el VII Premi Internacional de Composició de Música per a Banda Vila de Muro 2019 per ‘Haloween Suite’.

 

 

De les 21 obres que es van presentar, el jurat va acordar per unanimitat donar com a guanyadora del VII Premi Internacional de Comoposició de Música per a Banda Vila de Muro 2019, l’obra 'Halloween Suite' del compositor Javier Pérez Garrido.

El jurat va estar format pels compositors i directors de renom intencional Xavier Pagés - Corella, Laszlo Marosi i Bart Picqueur. També assistiren a l’acte celebrat a l'Ajuntament de Muro com a oients el director de la Unió Musical de Muro, Rafa Garcia Vidal, l’alcaldessa de Muro, Jovita Cerdà, el regidor de Cultura, Sergi Silvestre, l’assessor dels premis, José Rafael Pascual-Vilaplana, i la presidenta de la Unió Musical de Muro, Soraya Sanchis.

El jurat va destacar un any més la gran qualitat de les obres presentades i va acordar concedir una Menció d’Honor a l’obra 'Faustus', del compositor Antonio Cuenca Castelló

 

 

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline