El compositor i director Saül Gómez, Premi Cervino 2019

El compositor i director Saül Gómez i Soler ha rebut el Premi Cervino 2019 atorgat per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia d'Ontinyent.

Des de l’any 2000 la Societat de Festers atorga aquest premi en reconeixement de mèrits a persones o institucions que hagen destacat en la promoció de la festa de Moros i Cristians de la ciutat. 

 

 

Llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, és també professor de música i director de formacions com l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i la Societat Musical Primitiva de Xàtiva, i compositor de moltes obres del panorama morocristià.

La decisió del premi la va aprovar la Junta de Govern de la Societat de Festers, i aquest es va lliurar el dissabte 22 de juny, en un acte que es va celebrar al Casino de la Societat de Festers.

 

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline