La Unió Musical de Moncada reparteix els Premis Fideu

La Banda Primitiva de Llíria ha rebut un nou guardó per l’efemèride dels seus 200 anys d’història, que està celebrant al llarg d’este 2019.

Es tracta del Premi Fideu Extraordinari, atorgat per la Unió Musical de Moncada, en reconeixement del bicentenari de la banda edetana.

 

 

L’entrega d’aquest premi es va celebrar el passat cap de setmana en una gal·la extraordinària que la Unió Musical de Moncada va organitzar. El president de la Banda Primitiva de Llíria, José Luis Pérez Veses, va acudir a l’acte per recollir el premi en nom de tota la societat edetana.

 

 

“És un honor per a nosaltres rebre este guardó, perquè suposa el reconeixement d’una societat que sap que és treballar dia a dia per mantenir el llegat musical dels nostres avantpassats. Per a nosaltres ha sigut el reconeixement més inesperat i alhora un dels que hem rebut amb major il·lusió” ha reconegut el president de la bicentenària societat.


També van ser guardonats:

Premis Extraordinaris: Casino Musical de Godella, Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, Joan Bocanegra Fernández, Pedro Rodríguez Navarro.
Al músic/a per la seua dedicació desinteressada a la Unió Musical: Salvador Sanjosé Cabo.
A la persona notòria de Moncada: Maria José Lara Zamorano.
A la institució, societat o empresa pública o privada per la seua col·laboració amb la Unió Musical: Coppelius Escola de Dansa.
A la sòcia d’honor 2019: Paquita Beltrán Javaloyas.
A la creació musical: Pere Sanz Alcover.
Per la seua trajectòria musical: José Álvaro Martínez

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline