1r Concurs de Composició de Música Festera Casa València de Barcelona

La Casa València de Barcelona convoca el seu Primer Concurs de Composició de Música Festera dins de les Festes de Moros i Cristians que organitza per tercer any a la Ciutat de Barcelona, amb la col·laboració de la Societat Musical del País Valencià a Barcelona i de l'Institut de Cultura de Barcelona.

 

 

En aquesta primera edició, el concurs tindrà la modalitat de marxa mora i un termini d'admissió d'obres que finalitzarà el 30 de setembre de 2019. Hi haurà un primer premi valorat en 1500€, així com un accèssit de 150€ per als finalistes no premiats.

Com a principal novetat, aquest concurs incorpora un accèssit a la compositora finalista millor qualificada, dotat amb 600€. Aquest accèssit pretén impulsar la presència de compositores en un àmbit majoritàriament masculí.

Per a conéixer tots els detalls descarrega les bases.

 

 

 

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline