Vicente Gabriel Casanova guanya el I Concurs de Composició de Música Festera Casa València de Barcelona

ganador concurso composicion casavalencia barcelona

El passat 17 de novembre varen conéixer els guanyadors del I Concurs de Composició de Música Festera Casa València de Barcelona. L'autor Vicente Gabriel Casanova Martínez va guanyar el primer premi amb la seua obra 'Al-Jullisba'.

Després de ser interpretades les marxes mores finalistes per la Banda 'La Valenciana' (SMPVB) al Teatre de Sarrià, el Jurat, format per Juan Carlos Sempere Bomboí, Francisco Juan Rodríguez i Vicent Coleto va fer pública la decisió amb l'obertura dels sobres i es van entregar els premis als compositors guanyadors.

 

 

El primer premi va ser per 'Al-Jullisba', de l'autor Vicente Gabriel Casanova Martínez, qui va aconseguir un premi dotat amb 1500€.
Els accèssits van ser per:
'Al-qal'a' de Juan Pellicer Prats
'Atlantis' obra també de Vicente Gabriel Casanova Martínez

Lamentablement que el premi per a la millor compositora, que pretenia impulsar la presència de compositores en un àmbit majoritàriament masculí, va quedar desert al no presentar-se cap obra en aquesta categoria.

Recordem que el guanyador Vicente Gabriel Casanova Martínez va ser protagonista el passat octubre de la nostra secció Entre Pasodobles y Marchas.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline