Raúl Alzallú guanya la categoria regna del Concurs de Trompeta de Benimodo

Concurs Trompeta Benimodo

Raúl Alzallu Soria, de Pozo Cañada (Albacete) ha resultat el guanyador absolut del Concurs de Trompeta per a Joves Intèrprets 'Valeriano Machí Esparza'.

El concurs, que es va celebrar en la seua desena edició, va ser el passat cap de setmana 20 i 30 de novembre a les 16:00 hores  a les 17:00h a la Casa de la Cultura de Benimodo.

 

 

Alzallu s’imposà en la categoria regna d’un certamen que reunix cada any a alguns dels millors músics joves del panorama espanyol. En segona posició restà Pablo Zarco Villegas, de Mota del Cuervo (Conca), mentre el tercer lloc el compartiren Juan Linares Almagro de Madrid i Adrián Pastor Cebrián de Paterna.

L’ajuntament se centrà enguany en la trompeta i entre els participants es crearen tres grups o categories segons la formació dels músics:

Entre els participants que estan cursant tercer o quart de l’ensenyament superior es repartiren 400 euros i una trompeta Stomvi per al primer classificat, 250 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

Per a la Categoria B (dels estudiants de primer o segon de l’ensenyament superior) s’han previst uns premis de 350 euros i un Upsound (un sistema per a assajar) per al primer, 200 euros per al segon i 75 euros per al tercer. Finalitzà primer en la Segona Categoria Francesc Tello Pascual, de Guadassuar, i fou segon Aarón Ibor Ferrando de Cullera.

Entre els estudiants de cinqué i sisé de l’ensenyament professional s’entregaran 300 euros i un Upmute al primer, 150 euros al segon i 50 euros al tercer. Acabà primer Pablo Llorens Franco, de Godelleta, segon Mario Aguilar Quero, de San Antonio de Benagéver, i tercera (en un premi compartit) Laura Barberà Espí de Benimodo i Andreu García Torres de Guadassuar.

El guanyador de la Categoria A tindrà com a premi especial la participació com a solista en un concert de la Banda de la Societat Unió Musical de Benimodo, a la primavera.

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline