ÚLTIMAS NOTICIAS

Pep Llopis, Voro García i Joan Cerveró nominats a la millor composició musical en els Premis de les Arts Escèniques

El veredicte final es donarà a conèixer el 2 de novembre de 2020 al Teatre Principal de Castelló de la Plana.

 

 

Els nominats a la millor composició musical són: Joan Cerveró per ‘Dinamarca’; Voro García per ‘Al·legories’, i Pep Llopis per ‘Âtman, el comiat’

Els Premis de les Arts Escèniques Valencianes tenen l'objectiu de reconèixer els professionals escènics valencians i donar-los visibilitat, així com incentivar i promocionar la producció escènica valenciana.

El jurat ha estat format per Lomi Szil, Pepe Ayelo, Ester Albor, Carmen Valera, Mónica Pérez, Francis López, Mar Jiménez, Rafa Contreras i Jose Vicente Peiró.

Els membres del jurat han visionat 81 espectacles de teatre, dansa, circ, arts de carrer i espectacles per a xiquets i xiquetes, amb

En total, a les 18 categories s'hi han presentat 604 candidatures.

Un segon jurat configurat per personalitats rellevants del món cultural valencià s'encarregarà d'escollir els guanyadors de cada categoria. 

 

Fotogalerías NBM

Las cookies nos ayudan a personalizar NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA especialmente para ti y algunas son imprescindibles para que nuestro sitio web funcione. Las cookies también nos permiten mostrar ofertas y promociones personalizadas, tanto dentro como fuera de nuestro sitio web.
Cómo Configurar Aceptar Decline